Dit jaar geen Wim Lebbink Herfstloop 

Helaas gaat dit jaar de 2019 editie van de Wim Lebbink Herfstloop niet door. Voor het eerst sinds jaren lukt het dit jaar de organisatie niet om het evenement te organiseren. Dankzij tijdgebrek en een kleiner geworden organisatieteam moeten we de editie van 2019 helaas annuleren. De komende maanden gaat de stichting op zoek naar organisatorische versterking om volgend jaar wederom een geslaagde editie van de Wim Lebbink Herfstloop te organiseren. 


Afhalen startnummer

Voorinschrijving
Je kunt je startnummer (inclusief bijbehorende chip) tijdens de wedstrijddag bij het wedstrijdsecretariaat ophalen. Het startnummer wordt dus niet toegestuurd.

Daginschrijving
Je kunt je ook op de wedstrijddag zelf nog inschrijven. Dit kan vanaf 8:00 uur tot uiterlijk een kwartier voor de start van de loop waaraan je wilt meedoen.


Start en finish

De start, finish en wedstrijdsecretariaat bevinden zich in en rondom Sporthal Koningin Beatrix Centrum  in Wehl.

Adres Koningin Wilhelminastraat 12, 7031 AC Wehl. Tel: 0314-681793,

Locatie Beatrixcentrum


Kleedgelegenheid

Sporthal Koningin Beatrixcentrum zal voldoende kleed-en douchegelegenheid bieden. Houdt na de ingang rechts aan.


Parkeergelegenheid 

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Advies is om je auto te parkeren op de parkeerplaatsen bij het voormalige gemeentehuis of de parkeerplaatsen op het WilhelminapleinVoer in je navigatie het volgende adres in:

P1
Raadhuisplein 1, 7031 AW Wehl
P2
Koningin Wilhelminaplein 4-6, 7031 BH Wehl


Eigen risico

Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het zoekraken van kleding, ongevallen en/of schade aan eigendommen.


Tijdregistratie

Tijdregistratie vindt plaats via het Ipico chipsysteem.

tag2

De chip registreert je netto finish tijd. Je krijgt de chip van ons in bruikleen. Direct na de finish moet deze weer ingeleverd worden. Een niet ingeleverde chip brengen wij je in rekening.


Aanpassing of afgelasting

De organisatie behoudt zich het recht voor om, als de situatie daar om vraagt, de wedstrijd aan te passen of zelfs geheel af te gelasten.

Ten allen tijde geldt dat na voorinschrijving geen teruggave van het inschrijfgeld plaatsvindt als je besluit toch niet deel te nemen. Ook vindt geen restitutie plaats van inschrijfgeld bij het omruilen naar een andere afstand.