Stichting Sport Promotie Wehl begint met veel enthousiasme en zonder geld in kas. Daarom zijn sponsoren hard nodig.

Ons doel is onder andere om jonge mensen in een prettige omgeving kennis te laten maken met een sporten. Het liefst onder luid applaus van ouders en/of overige familieleden. Een blijvende herinnering voor de rest van je leven!

Wij zijn daarom erg blij dat onderstaande bedrijven zich met ons hebben verbonden. Als organisatie doen wij er alles aan om via Social Media en tijdens de lopen onze sponsoren te promoten!


Sponsoren Wim Lebbink Herfstlopen

vredegoorlanting-logo1
Huis of appartement verkopen? Laat dat maar aan Vredegoor Lanting Makelaars over! Ook helpen zij u graag bij de aankoop van uw droomhuis.Klaassen Installatie Techniek (1995) te Wehl is een erkend installatiebedrijf en gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van al uw sanitair-, gas-, water- en c.v. installaties. Daarnaast verzorgen zij dak- en zinkwerken. Klaassen Installatie Techniek is ook sponsor van de medailles voor de kidsrun.


fongers-en-fongers

Werken in Gelderland voor een bedrijf in bijvoorbeeld Doetinchem, Didam, Ulft, Duiven, Zevenaar, Aalten, Varsseveld of Winterswijk? Fongers & Fongers is taking you further! Zij bemiddelen in young professionals, professionals en hoger management functies in de Achterhoek. Zij halen het maximale eruit om jou een plek te geven waar jij helemaal tot je recht komt! Vacatures in Techniek, Sales, Operationeel Management, ICT, Software, HRM, Financieel, Inkoop en Logistiek in de Achterhoek, Liemers en Graafschap.


Mainfreight  is een 3PL+ dienstverlener met een sterk wereldwijd netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributie-oplossingen. In Europa hebben we kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Rusland, Polen, Oekraïne en Verenigd Koninkrijk.


kemperman-verzekeringen

Een flink team van specialisten, volop financiële kennis en een vertrouwde naam in de regio. Dat vormt de kern van Kemperman Verzekeringen: een financieel adviesbureau waar de mensen u kennen en met u meedenken. Waar u nog persoonlijk advies op maat ontvangt. Waar dag en nacht iemand bereikbaar is en waar afspraak ook echt afspraak is.


logo-kplusv-300x300-150x150

Mensen en mogelijkheden verbinden. Daar is KplusV goed in. Ze laten overheden, non-profitorganisaties en bedrijven excelleren, zodat ze het beste uit zichzelf en elkaar halen. Adviseurs van KplusV staan voor slimme oplossingen die betekenisvol zijn voor maatschappij en opdrachtgevers. Ze denken, durven en doen. Dat maakt hen tot een ondernemend, innovatief organisatieadviesbureau.


KKM is een bedrijf dat al sinds 2006 actief is in de particuliere sector als leverancier van de beste kozijnen in zowel kunststof, aluminium,staal en hout. Hun kozijnen beschikken over de beste certificaten. Dat doen ze met intense professionaliteit en plezier.


Met een bus vol met materialen voor vloeren, gordijnen en trappen gaat Giezen Wonen bij de mensen langs om advies te geven en vrijblijvend een offerte te maken. Het voordeel is dat u meteen een duidelijk beeld hebt hoe het eruit zal komen te zien.  


BW Diensten

BW Diensten van Wehlenaar Berrie Wanders is een sterk opkomende eenmanszaak. Hij is gespecialiseerd in Tuinaanleg, -onderhoud & ontwerp. BW Diensten levert kwaliteit tegen een schappelijke prijs, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat!


boyzengirlz_logo

Boyz & Girlz richt zich op trendy baby- en kinderkleding. Iedere maand vullen zij hun winkel aan met nieuwe collecties en thema’s. Combinaties van stoer, sportief en eigenwijs staan centraal. Naast kleding worden er ook ondergoed, zwemkleding en trendy accessoires verkocht. De kindercollecties lopen vanaf maat 50 t/m maat 164.Partners Wim Lebbink Herfstlopen

dtcmedia
DTC Media Jong maar ervaren, flexibel maar stabiel, meegaand maar adviserend. En altijd creatief! DTC Media is een bureau met specialisatie in mailing solutions en online marketing voor de automotive branche. 


body-action
Sportcentrum Body Action in Wehl is meer dan zomaar een fitnesscentrum. Het is één van de grootste sportcentra in de regio. Veel leden prijzen de gemoedelijkheid en laagdrempeligheid en dat voor één van de laagste tarieven in de regio. Iets waarin de Wim Lebbink Herfstlopen zich ook wil onderscheiden. Organisator van de Boer’n Drekrun in Nieuw Wehl.Ook
interesse?

Neem voor sponsormogelijkheden en of vragen contact op via info@herfstlopen.nl